ΝΕΑ

ΝΕA

ΝΕA ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΪΟΤΗΤΑ. H μεγαλύτερη συλλογή από ελληνικά και διεθνή κρασιά, αποστάγματα, λικέρ και άλλα οινοπνευματώδη από όλο τον κόσμο

21 Αύγουστος

3ο ΟίνοΖαντε
3ο ΟίνοΖαντε

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε στη Ζάκυνθο το Φεστιβάλ Κρασιού «Οινοζάντε». Με εκπροσώπους οινοποιείων από όλη την Ελλάδα που έφτασαν τους 43 την φετινή χρονιά, η εκδήλωση στέφθηκε απο μεγάλη επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή από τους συμπολίτες μας επαγγελματίες και ιδιώτες που έδειξαν ενδιαφέρον για νέες γεύσεις κρασιών. Το φεστιβάλ διοργάνωσε με επιτυχία η Ζαφείρης Α.Ε. και η Gare du vine et Liquor στον χώρο της επιχείρησης και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους.

Ο Τάσος Ζαφείρης εκ των ιδιοκτητών και οργανωτών, με τη λήξη του Φεστιβάλ, ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν και βοήθησαν στην υλοποίηση του. Συγκεκριμένα τα συνεργαζόμενα οινοποιεία για την παρουσία τους, που στήριξαν την προσπάθεια μας για την ανάδειξη του πλούσιου ελληνικού αμπελώνα. Ιδιαίτερα το Super market Piperis που συμμετείχε εκθέτοντας τα προϊόντα του τα οποία γεύτηκαν οι επισκέπτες, τα Φυτώρια Φαραός για τη διακόσμηση, τον κ. Τιμόθεο Κόκλα για τις ηχητικές εγκαταστάσεις και τα εφέ, τον κ. Γιώργο Θεοδωρίτση («Ταβέρνα που Λέγαμε») για τα τραπεζοκαθίσματα, τον κ. Κώστα Ιωαννίδη για τον εξοπλισμό, τον κ. Άγγελο Καψάσκη (επιχείρηση εστίασης) για τα τραπεζοκαθίσματα, τους κύριους Διονύση Κουρούμαλο και Γεράσιμο Ανδριόπουλο (εταιρεία security), το ΙΕΚ Ζακύνθου και τον Δ/ντη Κώστα Καποδίστρια, το Ειδικό Σχολείο Μπόχαλης, το ΕΝΤΥΠΟ και την εφημερίδα ΗΜΕΡΑ για την κάλυψη της διοργάνωσης και όλους τους οινοποιούς και αποσταγματοποιούς που συμμετείχαν και ανανέωσε το ραντεβού για το ΟΙΝΟΖΑΝΤΕ το 2020!